Wie ben ik?

Mijn naam is Anneke Boekstaaf. Ik ben in Amsterdam geboren. Ik ben van het beste bouwjaar, 1964. ik ben al jaren gehuwd en wij hebben een hond.
Ik heb jaren als secretaresse gewerkt en in 2019 de grote sprong in het diepe gewaagd om voor mijzelf te gaan beginnen als Virtueel Assistente.

Ik heb een redelijk aantal hobby’s.
Mijn grootste hobby is mijn hond. Het is een echte boef . Ik vind het heerlijk om met hem te wandelen. Dat is maar goed ook want anders zou hij dichtgroeien….

Ons slapende opdondertje

Boeken lezen is ook een grote hobby van mij. Vooral als het weer wat minder is, dan lekker op de bank met een kopje thee. Heerlijk!! Vaak detectives, maar ook waargebeurde verhalen, biografie├źn, reisverhalen….Noem het maar op. Ook Engelse boeken. Bij vertalingen gaat de Engelse humor verloren . Dus Harry Potter lees ik in de Engelse versie.

Films kijken ben ik ook dol op. Gezellig met een drankje en een hapje. Geen thrillers! Ik wil nog graag kunnen slapen. Een van mijn favorieten is The Green Mile.

Muziek. Ik kan niet zonder eigenlijk. Wanneer ik aan het werk ben heb ik meestal de radio aan. Wat ik aan muziek opzet is afhankelijk van hoe mijn pet staat. Bij concentratie kan het gemakkelijk klassiek zijn, in ‘happy mood’ kan het rustig de Toppers worden. En verder alles daartussen in.

Ik maak ook zelf sieraden. Ook dat kan zeer ontspannend werken. Inmiddels heb ik een hele la vol zelfgemaakte armbanden, kettingen en oorbellen.