Ondernemen tijdens Corona

Ondernemen tijdens Corona

Ondernemen tijdens de Corona crisis is een ware uitdaging. Zelfs voor een interim secretaresse is het nu moeilijk om een nieuwe opdracht te krijgen. De eerste categorie personeel waar afscheid van wordt genomen zijn de inhuur medewerkers. In deze tijden is men niet happig op inhuren van personeel. Ook ergens wel begrijpelijk want alle bedrijven bevinden zich in onzekere tijden.

Mede als gevolg hiervan heb ik besloten het roer om te gooien en mijn loopbaan verder vorm te geven als Virtueel Assistente. Daar heb ik in de rustige tijden dus ook een opleiding voor gevolgd. Toch is ook deze stap niet makkelijk. Hoe vind je opdrachtgevers? Heel langzaam maar zeker begin ik een beetje mijn weg te vinden in de wereld van de Virtueel Assistente. Het is absoluut een uitdaging!

Ik vraag mij af of ik de enige ben die hier tegenaan loopt of dat iedereen in het begin grote moeite heeft met het vinden van opdrachtgevers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *