Documentaire George Michael

Documentaire George Michael

Gisteren gekeken naar de documentaire over George Michael. Er bleek zoveel te zijn gebeurd in zijn leven waar ik geen weet van had en waar ik best wel van ben geschrokken.

Eerst mocht hij van de platenmaatschappij niet uit de kast komen. Bang dat dat de verkoopcijfers negatief zou beïnvloeden. Zijn ouders bleken ook geen weet te hebben van de geaardheid van George. Complimenten over hoe hij eruit zag kreeg hij ook niet, dat werd gezien als een zonde.
De platenmaatschappij heeft vet verdient aan hem. Omdat hij het hier niet mee eens was en ook nog eens niet zelf mocht bepalen wat hij zong en wat voor liedjes hij wilde schrijven moest hij tot aan de rechter vechten.

Hij was zo sterk! Bij de tribute aan Freddy Mercury heeft hij een mega gevoelig lied gezongen en een optreden gedaan waar je u tegen zegt terwijl zijn vriend in het publiek staat waarvan hij weet dat hij zal sterven en dat hij zelf onzeker is of hij ook aids heeft!

Uit de documentaire blijkt dat hij ondanks al zijn succes (die hem overigens ook veel stress bracht), zijn beroemdheid, zijn rijkdom, George Michael eigenlijk een diep ongelukkig en eenzaam mens was, op de 10 maanden met zijn vriend Anselmo na.

Ik was diep onder de indruk. Wat vreselijk moet dit allemaal voor hem zijn geweest! Eigenlijk het grootste deel van je leven niet kunnen zijn wie je bent en wilt zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *